Werkplaats

28 flexwerkplekken in het centrum van Woerden

Wandel binnen, zoek een plekje om te zitten, plug je laptop in en werk aan eigen werk. Onze werkplaats is ingericht met 28 ontspannen flexplekken waar je de gehele dag kan werken. Krijg je trek? Geen probleem, onze barista’s staan klaar met verse broodjes, fruit, tosti’s, koffie, thee, sapjes en nog meer lekkernijen.

Werk in een fijne ambiance met andere ondernemers om je heen. Er is altijd ruimte om even met elkaar te sparren of advies te vragen/geven of gewoon in alle rust te werken. Plak je visitekaartje op onze kaartjesmuur of maak gebruik van de diensten van andere ondernemers.

Je betaalt niet voor je flexplek en je kan de hele dag ongestoord aan het werk met onze snelle internetverbinding.
Je bent welkom!

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 08.30 uur tot 17.30 uur.

Banenbranderij is gevestigd in het historische centrum van Woerden. Met 28 flexplekken, een uitzendbureau, vergaderzaal verhuur, webdesign, een koffiehoek en nog meer, hebben wij een plek waar een ieder terecht kan als het gaat om werk.

Wandel binnen, plug je laptop in en werk in een ontspannen omgeving aan je eigen bedrijf. Zoek je werk, wandel dan binnen voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden. Heb je een functionele website nodig voor je bedrijf, vertel ons alles over je passie en wij creëren een website die bij jouw bedrijf past. Werkgevers op zoek naar personeel zijn welkom in ons uitzendbureau en wil je lekker ontspannen met een heerlijk kopje koffie en iets lekkers, loop dan binnen op Meulmansweg 8-s in Woerden!

Banenbranderij is een uniek concept van Mireille Linger en Inge Roode.
Inge heeft jarenlange ervaring met het uitzendwezen en financiële zaken. Mireille heeft jarenlange ervaring met webdesign en marketing. Een sterke combinatie die resulteert in een frisse, moderne manier van werken in het Groene Hart.