Kom bij Team BB!

foto van claudia apeldoorn

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan. Wil je graag aansluiten bij team BB, stuur ons een bericht via info@banenbranderij.nl. Wie weet kom jij in de toekomst ons team versterken!

Werken bij

Banenbranderij is gevestigd in het historische centrum van Woerden. Met 21 flexplekken, een uitzendbureau en webdesign voor bedrijven, hebben wij een plek waar een ieder terecht kan als het gaat om werk.

Wandel binnen, plug je laptop in, zoek iets uit lekkers uit in de koffiehoek en werk in een ontspannen omgeving aan je eigen bedrijf. Zoek je werk, wandel dan binnen voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden. Werkgevers op zoek naar personeel zijn uiterst welkom in ons uitzendbureau. Heb je een functionele website nodig voor je bedrijf, vertel ons alles over je passie en wij creëren een website die bij jouw bedrijf past.

Banenbranderij is een uniek concept van Mireille Linger en Inge Roode.
Inge heeft jarenlange ervaring met het uitzendwezen en financiële zaken. Mireille heeft jarenlange ervaring met webdesign en marketing. Een sterke combinatie die resulteert in een frisse, moderne manier van werken in het Groene Hart.

Stage

Wij bieden voor studenten Media & Vormgeving de ruimte aan om zich verder te ontwikkelen. Je komt stage lopen in een klein team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen, bijhouden en analyseren van websites en webshops. De websites en webshops zijn erg divers en voor uiteenlopende bedrijven.

Heb je interesse om stage te lopen bij Banenbranderij, stuur dan een e-mail met motivatie naar mireille@banenbranderij.nl.

Vragen over werken bij Banenbranderij? Stel ze aan Inge & Mireille.

Privacybeleid

2 + 13 =