Wie zijn we?

Banenbranderij VOF, gevestigd aan Meulmansweg 8 s
3441 AT Woerden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Banenbranderij VOF
Meulmansweg 8 s
3441 AT Woerden
0348 456 117
www.banenbranderij.nl
info@banenbranderij.nl

Mireille Linger en Inge Roode zijn de Functionarissen Gegevensbescherming van Banenbranderij VOF. Zij zijn te bereiken via info@banenbranderij.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Banenbranderij verwerkt uitsluitend de volgende gegevens:

  • –  Uw naam en/of de naam van uw bedrijf
  • –  Uw adres en/of het adres van uw bedrijf
  • –  Uw e-mailadres en/of het e-mailadres van uw bedrijf
  • –  Uw telefoonnummer en/of het telefoonnummer van uw bedrijf
  • –  Uw curriculum vitae
  • –  Uw identiteitsbewijs en/of rijbewijs
  • –  Uw bankrekeningnummer en/of het bankrekeningnummer van uw bedrijf
  • –  Het btw-nummer van uw bedrijf

Deze gegevens zijn nodig voor het uitvoeren van onze dienstverlening, om contact met te kunnen onderhouden en om een factuur te kunnen sturen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Uw gegevens worden uitsluitend handmatig verwerkt, door Banenbranderij VOF.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

Wij bewaren uw gegevens zolang wij een zakelijke relatie onderhouden. Wanneer u schriftelijk aangeeft dat u geen gebruik meer wenst te maken van onze diensten, vernietigen wij uw gegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij delen uw gegevens, indien van toepassing, alleen met onze partners, voor het mogelijk maken van onze dienstverlening. Daarnaast delen wij uw gegevens, indien van toepassing, met overheidsinstanties wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn, zoals voor Aangifte Omzetbelasting en Arbodienst.

Cookies of vergelijkbare technieken

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website, kunt u aangeven of we uw naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien u een account hebt en u logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra u uw browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaart. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer u een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat u heeft bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Reacties plaatsen website

Als u een reactie achterlaat op de website, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook uw IP-adres, en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van uw e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op onze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als wanneer de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we uw data op onze website bewaren

Wanneer u een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Welke rechten u heeft over uw data van onze website

Als u een account heeft op onze website of u heeft reacties achter gelaten, kunt u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke data, inclusief alle data die u ons opgegeven hebt. Uitzondering hierop is de data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve-, wettelijke- of beveiligingsdoeleinden.

Waar we uw data op onze website naartoe sturen

Heeft u een reactie op onze website geplaatst, dan kunnen uw gegevens door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Banenbranderij VOF. Ook hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de bij ons bekende persoonsgegevens van u naar u of een andere, door u genoemde organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, intrekking, verwijdering of gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens, of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@banenbranderij.nl. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Tevens hebt u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip- ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Banenbranderij VOF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@banenbranderij.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Door de website te te blijven gebruiken, gaat u automatisch akkoord. meer informatie

De website van Banenbranderij gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we na aparte toestemming cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze website mogelijk te maken. Om cookies te verwijderen verwijzen wij u naar de instellingen van uw browser.

Sluiten