Waarom een website bij Banenbranderij?

Omdat wij naar jou luisteren. Naar hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen. Wat je ermee wenst te bereiken. Tegen welke eventuele problemen je aanloopt. Maar we kijken ook naar welke veranderingen je wil zien of hoe we jouw bedrijf naar de ‘next level’ brengen.

Maar we luisteren niet alleen naar jou. We luisteren en kijken ook naar jouw bezoekers. Wat trekt ze aan, wat willen zij, wat zoeken zij en tegen welke problemen lopen zij aan.

Wij willen namelijk dat zij de oplossing vinden op jouw website.

Dit doet Banenbranderij voor jouw bedrijf:

Webdesign

Jouw bestaande website/-shop wordt vernieuwd of je krijgt een geheel nieuwe. In WordPress (zonder templates) of op maat gemaakt. Met begeleiding van A tot Z!

Conversie optimalisatie

Waarom onderneemt niemand daadwerkelijk actie op jouw website/-shop? Dat kan anders! Wij meten en analyseren en daarna verbeteren we zo goed mogelijk de resultaten.

Content

Content is belangrijk! Teksten worden geschreven vanuit de visie van jouw doelgroep. Voor content met daadwerkelijk effect kun je gebruik maken van onze SEO-experts.

Vindbaarheid

Hoeveel websites zijn er op het internet? Maak jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar op Google. Hoe? Wij leggen je de verschillende opties uit.

Domein/Hosting

Je krijgt alle ruimte  om te focussen op de kern van je bedrijf. Alle technische aspecten van jouw website/-shop verzorgen wij tot in de puntjes.

Fotografie

Jouw bedrijf, product en uitstraling worden professioneel op jouw website/-shop weergegeven. Is jouw website/-shop visueel aantrekkelijk? Dan blijven de bezoekers!

Ashley Cowles

“Ik werk al een aantal jaar samen met Banenbranderij en dat gaat altijd erg prettig. Mireille en Inge zijn vriendelijk, professioneel en verstaan hun vak allebei als geen ander. Ze communiceren snel en helder, staan open voor vragen en betrekken je bij alle punten in het proces. Mijn website is niet alleen prachtig, maar levert ook resultaten op. Ik ben in ieder geval heel tevreden met ze!”

Nico van Leeuwen

“Professionaliteit, creativiteit en verbinding, dat zijn de woorden die ik verbind met Mireille. Erg prettig om mee samen te werken.”

Team Wheelchair Mafia

“Voor het opnieuw opzetten van onze sites hebben we de samenwerking met Banenbranderij als zeer plezierig en erg professioneel ervaren.
Ondanks dat het voor ons nog volledig onduidelijk was wat we precies wilden werd er goed met ons meegedacht met een geweldige site als eindresultaat.
Ook nadat de site is opgeleverd blijft de ondersteuning goed verlopen en worden technische probleempjes snel en vakkundig opgelost.”

Ellie Huisman

“Als startend ondernemer heb je te maken met de wereld van het Internet en wil je graag dat jouw idee zo goed mogelijk tot uitdrukking komt in een website.

Banenbranderij is voor mij het juiste loket geweest waarbij in dit geval Mireille in staat was mee te denken over het idee  en dit ook te vertalen naar een aansprekende website. Het inleven in mijn idee en dit vertalen is voor mij een grote bijdrage geweest van Banenbranderij.”

Erik Kaper/Ziekteverzuim Nederland

“De ontwikkeling van onze verzuimwebsite was prettig om door Banenbranderij te laten doen. Met Mireille heb je een rustig luisterend oor, maar die ook kritisch durft te zijn zodat ze met haar advies je de juiste keuze maakt. Van die dingen waar je net niet aan denkt.

Onze website is mooi om te zien en functioneel om er als klant mee te ‘werken’.”

Heb je een vraag? Stel 'm aan Mireille

Privacybeleid

4 + 13 =

web blog

Webblog

flexwerkplek

Flexwerken

stage bij banenbranderij

Stage bij ons?

opdrachtgever

Opdrachtgevers